Δείτε online ταινίες σε καλή ποιότητα
Βλέπε Νεοτερά Αγαπημένες ταινίες τον χρηστών Μίνι Προφίλ
 
Γρηγορα κ' Ευκολα
δημοφιλή nickοι πιο σεβαστούς ανθρώπους του χώρου
xaropon
Репутации : 10000
violeta
Репутации : 0
Giannis
Репутации : 0
spi
Репутации : 0
gogos_pao13
Репутации : 0
Total online: 3
Guests: 3
Users: 0
1234
Main » 2014 » January » 24 » Αυτή η ταινία είναι για σένα
Guest
01:19
Αυτή η ταινία είναι για σένα
Η ταινία, επηρέασε έντονα το μυαλό και τη στάση απέναντι στη ζωή μου.
Ενώ επειδή έχω παρακολουθήσει ταινίες που είναι τόσο έντονα και να διεισδύσει βαθιά την ψυχή και έτσι αμέσως να αλλάξει συνείδηση ​​.

Δράμα "Peaceful Warrior" γυρίστηκε σε πραγματικά γεγονότα , και στον πυρήνα του βιβλίου lay- αυτοβιογραφία της με τίτλο « Way of the Peaceful Warrior " Dan Millmena ότι , στην πραγματικότητα , είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας . Το οικόπεδο είναι απλή : Dan - μια ταλαντούχα γυμνάστρια . Όνειρο και στόχος της ζωής του - χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο . Αλλά μια μέρα στην άλλη Millmen γίνεται ανάπηρος . Η ταινία δείχνει τις μεγάλες συναισθήματα του ατόμου που έχασε το νόημα της ύπαρξης . Επιβίωσε μια προσωπική τραγωδία , " ταρακουνήσει" τον τύπο και να τον βοηθήσει να ξαναβρεί τον εαυτό του κάλεσε σε Socrates - εκκεντρικός γέρος , ο οποίος έγινε ο πνευματικός σας σύμβουλος Dan .

Πόση σοφία έγκειται στο μονολόγους του και μεμονωμένα ομοιώματα ! ΠΑΝΤΑ πριν από βλέποντας την ταινία παρακαλώ να είναι ένα σημειωματάριο και στυλό , για να μην χάσετε αυτές τις πολύτιμες γνώσεις που δίνει "Peaceful Warrior . "
Αυτό δεν είναι απλώς ένα δράμα , ένα είδος κατάρτισης βίντεο , όπου οι απόηχοι των έργων του Καστανέντα και « Transerfinga πραγματικότητα» Ζηλανδία και "Αγγελιοφόρος " Joel Βασίλη και « Εξουσίες της " Eckhart Tolle και "The Alchemist " Coelho .

Μπορεί να είναι μακρύ και θλιβερό εικάζουν ότι η ευτυχία - μια υποκειμενική έννοια ότι ο καθένας βάζει σε κάτι δικό τους , και , κατά συνέπεια , σημαίνει ΕΥΤΥΧΗΣ οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί . Αλλά για την ευτυχία δεν έχουν τίποτα . Η ζωή σε όλες τις εκφάνσεις της - είναι ευτυχία . ΖΗΣΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ , είναι αυτό το πολύ δευτερόλεπτο. Αυτό , κατά τη γνώμη μου , η βασική ιδέα της ταινίας .

Για να συνοψίσουμε : "Peaceful Warrior" - μια ταινία για το θρίαμβο της σθένος , για την εξεύρεση τον εαυτό σας και το αληθινό σας μονοπάτι , ταινία , προκαλώντας θέα από μια διαφορετική οπτική γωνία για τα συνηθισμένα πράγματα , τα γεγονότα και τους ανθρώπους .
Κοιτάξτε και να αλλάξετε τον εαυτό σας !
Views: 384 | Added by: violeta | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]